Mitä on meneillään?

Blogissani kommentoin ajankohtaisia yhteiskunnallisia tai muita asioita.

2.2.07

Tukos putkistossa

Viikko sitten kuului yläkerran huoneustosta kova jylinä. Teki mieli mennä heti paikalle ihmettelemään, mutta vähitellen päädyimme siihen, että putken aukisaamisesta oli kysymys. Alkuviikosta jysähti tietoisuuteemme, että tukoksen löytämiseksi oli päästävä meidän huoneustoomme. Harmitti kovasti antaa repiä seiniä ilman omaa syytä. Annoin ehdoksi, että paikkojen on tultava entiselleen.

Työtä tehtiin tiistai-iltapäivästä torstai-iltapäivään vaiheittain.
Tukoskohta löydettiin ja putkesta löytyi monenlaista outoa kuten esim. lavuaarin kumitulppa, puupala ja kukkapurkin kappaleita.
Viisi eri miestä kävi paikalla jotain omaan tehtäväänsä kuuluvaa tekemässä. Siis ei suinkaan pelkästään putkimies. Virolainen remonttifirma hoiti yhden miehen voimalla rikotun seinän entiselleen. Lopuksi kävi vielä putkifirman kaksi miestä liittämässä pesukoneen entisenlaisesti putkistoon. Positiivista oli etukäteisinformointi miesten sisääntuloista. Erityisesti virolainen firma ilmoitti suht. tarkasti, milloin heidän miehensä soittaisi ovikelloa. Työ eteni mielestäni juohekkaasti, mutta siinä meni kuitenkin omaa aikaani valvoa ja auttaakin tarvittaessa. Tärkeintä oli saada seinä entiselleen. Onneksi ei ollut kaakeliseinän puoli, joka avattiin.